OdileAnckyCharmant ClaireDoris-DayFoxy-FelicityHemeltjeLief

 

 

 

 

Start
Omhoog
nieuws januari 2016
nieuws juni juli augustus 2016
 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign by
Monique Schellekens

 

Nieuws mei  juni juli en augustus september 2016 rol naar beneden voor de gehele pagina)

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar maar na een geweldig leven is op 15,5 jarige leeftijd de broer van Doris-Day, Daan 2, overleden. Dankjewel Janneke dat je na het overlijden van je ouders zo goed voor jullie Daan hebt gezorgd.
Recentelijke foto van Daan, Geboren 21-7-2001. Overleden 29-11-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yahoo, is verhuisd naar haar nieuwe baasjes en heeft het uitstekend naar haar zin.

Dankjewel Bert en Marian dat jullie zo geweldig voor Yahoo zorgen, ze had het niet beter kunnen treffen!

 

Afgelopen 2 maanden stonden in het teken van het prachtige 9 tal van Tita. zie ook de wekelijkse filmpjes wekelijks overzicht pupjes Tita  
Het was veel werk maar het was een prachtig nest echt de moeite. Alle nieuwe baasjes hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel teckelplezier toegewenst met jullie prachtige pup.

 

Rond 20 augustus verwachten we pupjes, in de kleuren black and tan en rood, heeft u interesse in een korthaar teckel, en bent u een echte korthaar fan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Shownieuws

15 oktober internationale ausstellung te Dorthmund
Abedar's Christopher Robin (fokker Hilda ten Kate) in de open klas onder keurmeester mevrouw Wein 1 uitmuntend en punt voor DT ch VDH!
 

 

18 juni en 19 juni waren we van de partij tijdens de 1e Meierij Show en Outdoor Uden op de prachtige locatie van de Brabant hallen in Den Bosch.
Veel parkeerruimte mooie ringen en lekker veel ruimte dus niets op aan te merken!

Zondag 19 juni waren we dus weer van partij, keurmeester mevrouw
R. Dijkhorst-Noij Nederland

Chrisje, die 's avonds ook nog was ingezet als dekreu was een beetje moe en behaalde 3 zeer goed.
Amalia deed uiteraard weer keurig haar best, werd weer keurig 1e in de openklas en jawel jawel werd ook weer beste teef CAC/CACIB én werd tevens BOB!!
Ze heeft nu ruim voldoende punten voor de titel Nederlands Kampioen echter helaas ze is nog wat te jong! In de erering helaas geen plaatsing maar overall een geslaagde dag.

Amalia-Aimee van de Wouwer CAC/CACIB BOB

Op zaterdag was het nog wel heel even spannend of we tijdig op de show zouden aankomen aangezien we, jawel ook op zaterdag, in de file stonden.
Van de partij waren beide dagen Chrisje en Amalia.
Op zaterdag keurde mevrouw Z. Fogarty Ierland.
Chrisje behaalde als enige deelnemende reu een uitmuntend werd beste jeugdreu en ook beste jeugdreu van het ras en behaalde het CAC.
Door dit resultaat behaalde hij maar liefst 2 titels Nederlands jeugdkampioen en de titel WUT Jugend! Dank aan de fokker Hilda ten Kate

Amalia was ook in topvorm, ze werd eerste in de openklasse en werd ook nog eens beste teef en versloeg huisgenoot Chrisje voor het BOB!
In de erering verder geen plaatsing voor Chrisje als beste jeugdhond en helaas ook Amalia werd niet geplaatst maar overall een topdag.

Amalia van de Wouwer CAC/CACIB BOB

 

5 juni gingen we, tussen de ziekenhuisbezoeken door, naar Dogshow De Baronie in Hulten dus echt een thuiswedstrijd. keurmeester mevrouw Ricky Lochs uit Nederland keurde zeer vakkundig de korthaar standaard teckels.
Chrisje en Amalia waren van de partij en het was echt een heerlijke dag.
Chrisje was in topvorm en zag er echt prachtig uit.
hij behaalde 1 uitmuntend in de jeugdklasse en werd ook nog eens beste reu!
Amalia (Belgisch Jeugdkampioen/WUT-JCH 2015 en Herbst-Jugendsieger Dortmunt 2015 werd 1e in de openklas en behaalde het RCAC en RCACIB
Met dank aan de keurmeester mevrouw Lochs!10 juni 2016 oogonderzoek van Chrisje! yeehhh
DNA test geeft tevens aan dat Chrisje 100% korthaar is.

Op 6 mei en op 8 mei reisde we met teckels en Barbarina!! (dankjewel weer) richting Duitsland, Dortmund hét land van de teckels!
Chrisje, Amalia en jeugdige Bladibla waren van de partij

Op 6 mei keurde de heer Lehmhaus Duitsland de Internationale Ausstellung.
Chrisje werd 1e bij de jeugdreuen daarna nog beste reu en als jawel ook nog beste van het Ras wat een succes! In de erering geen plaatsing maar heel blij met dit super resultaat! VDH-Fruhjahrs-jugendsieger!!

Amalia van de Wouwer (Belgisch Jeugdkampioen/WUT-JCH 2015 en Herbst-Jugendsieger Dortmunt 2015 deed ook keurig haar best en behaalde een uitmuntend en bij Bladibladibla van de Wouwer was er wel voldoende uitgedeeld, ZG.

 

Op 8 mei waren we ook weer vroeg uit de veren en reden we weer onder het genot van een muziekje en een praatje goed gemutst richting Dortmund waar de heer Komorowski Duitsland de korthaar teckels keurde.
We bleven heel heel erg lang in de race met Chrisje......maar maar.... behaalde een mooie 2e plaats.
Amalia (Belgisch Jeugdkampioen/WUT-JCH 2015 en Herbst-Jugendsieger Dortmunt 2015 werd 3e uitmuntend en Bladibladibla ZG.
Al met al een zeer geslaagd en gezellig weekend.

 

Een zeer geslaagde stamboommiddag van de B-tjes en de C-tjes